Читај ми!

Стање Јованке Броз непромењено

Здравствено стање удовице бившег председника СФРЈ Јованке Броз непромењено у односу на претходни дан и она је и даље хемодинамски нестабилна, саопштио Клинички центар Србије.

Клинички центар Србије саопштио је да је здравствено стање удовице бившег председника СФРЈ Јованке Броз непромењено у односу на претходни дан и она је и даље хемодинамски нестабилна.

Дежурне екипе Ургентног центра континуирано прате њено здравствено стање и примењују све неопходне мере како би се њено стање стабилизовало, наводи се у саопштењу.

"Уколико буде промена у здравственом статусу госпође Јованке Броз, Ургентни центар ће у току дана издати ново саопшење, а уколико не буде битних промена, саопшење о њеном здравственом стању објавићемо наредног дана", саопштено је из КЦС.

Клинички центар Србије саопштио је јуче да је након интензивне терапије и неге током ноћи, дошло до благог побољшања свести Јованке Броз, али да је она и даље хемодинамски нестабилна.

Јованка Броз примљена је у петак у Ургентни центар у тешком здравственом стању.

Како је тада рекао директор Ургентног центра Златибор Лончар, Јованка Броз је примљена у ту здравствену установу у веома запуштеном стању, полусвесна и са изузетно лошом крвном сликом, проблемима са мокрењем, ранама од лежања и раном непознатог порекла на грудном кошу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара