Најбољи српски сајтови 2011. године

У годишњем избору најбољих српских веб сајтова часописа PC Press, Интернет портал РТС-а заузео пето место у категорији Вести и информације.

Часопис о рачунарским технологијама PC Press, објавио је резултате свог годишњег избора најбољих педесет српских веб сајтова. Пето место у категорији Вести и информације припало је Интернет порталу Радио-телевизије Србије.

Сајт јавног сервиса се током 2011. није превише мењао - задржао је своје добре особине, а пре свега одмерен приступ информацијама и стављање акцента на озбиљне и битне теме уместо таблоидног шаренила. За многе посетиоце сајт РТС-а је место где ће погледати шта се важно десило данас, али би у следећем периоду тај преглед требало прилагодити и власницима мобилних уређаја, наводи се у образложењу одлуке.

Прво место припало је сајту blic.rs, друго порталу b92.net, треће сајту ekapija.net, а четврто агрегатору вести са других сајтова, naslovi.net.

У избору Pc Press за 2009. и 2010. годину, Интернет портал Радио-телевизије Србије, проглашаван је за најбољи сајт у категорији Вести и информације.

број коментара 0 Пошаљи коментар