Читај ми!

Ускоро седница Скупштине о КиМ, учествоваће и Вучић

Председник Скупштине Србије Владимир Орлић изјавио је да ће седница Скупштине о Косову и Метохији бити одржана ускоро, вероватно у наредних десетак дана. Танјугу је у Председништву Србије речено да ће Александар Вучић присуствовати тој седници.

Владимир Орлић је рекао да се председник Вучић увек одазивао на позиве за присуство седницама Скупштине и одговарао на сва питања.

"Председник Србије Александар Вучић ће бити позван, наравно, а познато је да се он сваком позиву Скупштине увек одазивао, говорио отворено о свему и одговорао на сва питања и примедбе", рекао је Орлић.

Навео је да ће се видети да ли ће на седницу доћи и они који на све имају примедбе.

"Видећемо да ли ће на седницу уопште доћи или као и обично само накратко да сврате до сале, кад је њихов ред за камеру ови што на све имају примедбе и никакве озбиљне консултације на тему КиМ их очигледно не занимају", напоменуо је Орлић.

Вучић је синоћ рекао да ће у наредним данима позвати све представнике посланичких група како би их упознао са детаљима европског плана о КиМ, као и да ће се тражити значајнија улога парламента и Владе.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво