Читај ми!

Вучић: Највише сам стрепео због нашег народа на КиМ

Председник Александар Вучић написао је на Инстаграму да је у протеклој недељи највише стрепео због нашег народа на Косову и Метохији и проблема које им готово свакодневно, већ деценијама, намећу они који покушавају да отму оно што није њихово и погасе српска огњишта.

Председник Србије Александар Вучић, резимирајући протеклу седмицу, навео је да је у недељи за нама научено пуно од наших норвешких партнера, јачана је стратешка сарадња са Кином, а са ЕУ  наставили пут реформи и развоја.

 

Вучић је на Инстаграму додао и да смо се радовали заједно са драгим нам пријатељима из Уједињених Арапских Емирата њиховом Националном дану, као и да је био поносан на наше младе и успешне људе у свету, а да је такође, био и остао, свим срцем уз наше фудбалере.

"Највише од свега, стрепео сам због нашег народа на Косову и Метохији и проблема које им готово свакодневно, већ деценијама, намећу они који покушавају да отму оно што није њихово и погасе српска огњишта", навео је Вучић

Додао је да Срби са Косова и Метохије неће више да трпе тај терор и да то сви треба да знају и да чују.

Зато сам рекао, јасно и гласно, истину о њиховој муци, о немогућем животу и непостојећој слободи. Урадићу све, шта год је потребно, да би се чуо глас Срба. И наставићу, увек и на сваком месту, да се борим за наш народ и нашу земљу. Србија ће победити!", написао је председник у поруци на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.