Читај ми!

Брнабић: Клан Вељка Беливука био спреман да мења демократски изабрану власт

Након свега што смо данас чули у судници Специјалног суда у Београду, јасно је да је клан Вељка Беливука био спреман да мења демократски изабрану власт у Србији, рекла је премијерка Ана Брнабић.

Сада када смо чули и признање од оних који су планирали напад на срце државе, да ли ћемо чути макар једно "извини" од свих оних који су исмевали сазнања наших служби, поручила је  премијерка Србије Ана Брнабић, након што је сведок сарадник на суђењу изјавио да је криминална група Вељка Беливука и Марка Миљковића планирала убиство председника Александра Вучића.

"Након свега што смо данас чули у судници Специјалног суда у Београду, јасно је да је клан Вељка Беливука био спреман да мења демократски изабрану власт у Србији. Њихов највећи противник је управо председник Александар Вучић", написала је премијерка на Твитеру.

Она је захвалила службма безбедности које су спречиле атентат на Вучића када је објавио рат против организованог криминала и мафије.

Додала је да борба, међутим, није готова и да су налогодавци и главни организатори још на слободи и ван домашаја служби Србије.

Окривљени сведока Срђан Лалић рекао је у наставку суђења криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића у Специјалном суду у Београду да су припадници те групе као највећу претњу видели председника Александра Вучића, чију ликвидацију су и планирали.

 

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи