Читај ми!

Председништво СНС-а одлучује о мандатару нове Владе, седница у 17 сати

Седница Председништва Српске напредне странке биће одржана данас, а на тој седници требало би да буде донета одлука о новом премијеру и будућој Влади Србије.

Председник Србије и СНС-а Александар Вучић раније је навео као кандидате за мандатара за састав нове владе актуелну премијерку Ану Брнабић и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, али није искључио могућност да ће бити још предлога.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је на данашњој седници Председништва СНС једна од тема бити састав коалиције која ће формирати будућу владе.

"Очекујем да СНС позове мањинске странке, да влада буде инклузивна више него пре. Треба да донесемо одлуку идемо ли у коалицију са СПС-ом и Јединственом Србијом, и можда са још неким странкама", рекао је Вучевић новинарима у Новом Саду.

Верује да ће се изаћи са тимом који је јединствен у заштити државе и грађана."Ако буде долазило до неких промена у Новом Саду, ја ћу то поделити са јавношћу.

"Изаћи ћу са предлозима пред скупштину и странку и покушати да их образложим. Не бих да прејудицирам и правим притисак на друге људе непотребно, или пре времена. Сачекајмо шта ће бити", рекао је Вучевић.

Вучевић је навео и да ће се на седници говорити и о Косову и Метохији, шта нас чека 1. септембра, додајући да сада САД улазе енергичније у процес тражења компромисног решења. 

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво