Читај ми!

Шапић преузео дужност од Радојичића

Најважнији задатак градске власти је да припреми престоницу за јесен и зиму рекао је градоначелник Београда Александар Шапић. У Старом двору данас је др Зоран Радојичић предао дужност новом градоначелнику.

Стисак руке, захвалност бившем градоначелнику на свему што је урадио и најбоље жеље новом у вођењу Београда, на симболичној примопредаји дужности у Старом двору.

"Да ће и ова градска управа покушати да све добре ствари наставимо, да оне које су биле мало мање добре покушамо да променимо и да на њих на један позитиван начин утичемо, и да задржимо тај континуитет ја мислим једног заиста доброг развоја Београда у претходних десетак година", рекао је Шапић.

Радојићић је нагласио да му је било лепо ове четири године, да заједно са Београђанима и Београдом ради на унапређењу и функционисању града.

"И ову прилику користим да се захвалим Београђанима, Београд без Београђана није Београд и једноставно душа Београда је оно што је најважније", нагласио је Радојичић.

Нови градоначелник Александар Шапић говорио је о плановима, наставку пројекта који су започети, решавању проблема Аутобуске станице, а приорит је у овом тренутку припрема Београда за јесен и зиму.

"Да се све комуналне службе спреме, да се јавни превоз спреми, ту није сјајна ситуација, са ГСП-ом имамо и пуно проблема, да се читав наш енергетски систем спреми, нећемо ми моћи то да решавамо сами, то ће се решавати на националном нивоу и да наша јавна предузећа, пре свега електране и топлане да буду спремне, да буду топли домови, школе, вртићи, тамо где Београђани проводе своје време, где наша деца буду била, да то функцинише беспрекорно", каже Шапић.

Увек може више и боље, рекао је Зоран Радојичић и открио шта је за њега највећи успех.

"Поносан сам пре свега на Тиршову 2, на нову клинику и ја стално понављам да је за мене Тиршова 2 оно што је Мост на Ади или Београд на води тако да је тај пројекат, колико год некоме изгледало да није тих димензиај да човек може да се дичи тиме мени је то било најважније и срећан сам да тај пројекат напредује", напоменуо је Радојичић.

Нови градоначелник је најавио да ће ускоро представити свој тим и помоћнике, као и да ће у редовним интервалима имати конференције за медије, како би сви били упознати са оним што је урађено. Најавио је и да ће инсистирати на сарадњи са свима и да ће сваки предлог, који може да буде спроведен, бити прихваћен.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво