Читај ми!

Додик честитао Дан државности Србије

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик честитао је председнику Србије Александру Вучићу, државном руководству и грађанима Србије Дан државности, 15. фебруар, пожелевши Србији просперитет на свим пољима.

Милорад Додик је у честитки поводом Дана државности навео да је "Србија је сваке године економски и политички све јача и захваљујући томе је постала лидер у региону на шта смо ми из Републике Српске изузетно поносни".

"Са искреним уверењем да ће Србија наставити да се креће путем даљег развоја и напретка желим да, као и до сада, предано радите на јачању политичких и економских капацитета Србије и њене позицији како у региону, тако и на и међународној политичкој сцени", поручио је Додик у честитки.

Изразио је уверење да ће братске везе, поверење и подршка која повезује Србију и Републику Српску бити још снажније, на добробит свих грађана са обе стране Дрине, преноси РТРС.

Додик је захвалио председнику Србије и целокупном државном руководству на бројним пројектима који су реализовани у Републици Српској, као и несебичној помоћи у протеклом периоду, саопштено је из Kабинета српског члана Председништва БиХ.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво