Читај ми!

ДСС: Милош Јовановић председнички кандидат коалиције НАДА

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић биће кандидат за председника коалиције НАДА која ће изаћи на предстојеће председничке и парламентарне изборе и изборе за Скупштину Града Београда, потврђено је на Главном одбору ДСС-а. Идеја која обједињује национално и демократско ће победити, поручио је Јовановић.

Главни одбор Демократске странке Србије потврдио је одлуку Председништва странке да изађе на предстојеће председничке и парламентарне изборе и изборе за Скупштину Града Београда у коалицији са Покретом обнове Краљевине Србије, чији је председник Војислав Михаиловић, у оквиру коалиције НАДА.

Такође, потврђено је и да ће у име коалиције НАДА, коју чине ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана, кандидат за председника Републике Србије бити председник ДСС-а Милош Јовановић, саопштено је из те странке.

"Српска коалиција НАДА је представљена септембра 2021. године у Новом Саду. Она као таква постоји и она ће изаћи на изборе, а уверен сам да ја као председнички кандидат имам озбиљне шансе да уђем у други круг избора. Када видим људе које нас подржавају нисам забринут, јер знам да ће све доћи на своје, да ће наша идеја која обједињује национално и демократско победити", каже Милош Јовановић, саопштио је ДСС.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се