Читај ми!

Састанак СНС-a и СПС-a, делегације предводе Вучић и Дачић

Завршен састанак делегација Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије о наступу на парламентарним изборима који је почео око 10 сати, а две страначке делегације предводе лидери Александра Вучић и Ивица Дачић. Очекују се изјаве за медије.

Делегацију СНС, поред председника Вучића, чине и функционери странке Ана Брнабић, Синиша Мали, Златибор Лончар, Дарко Глишић, Милош Вучевић, Горан Весић, Владимир Орлић, Невена Ђурић, Биљана Пантић Пиља.

У седиште напредњака на Новом Београду, са Дачићем су из СПС стигли функционери те партије Бранко Ружић, Александар Антић, Владимир Заграђанин, Душан Бајатовић, Славица Ђукић Дејановић, Новица Тончев, Предраг Марковић, Никола Никодијевић.

Да ће напредњаци и социјалисти разговарати о наступу на парламентарним изборима ове седмице, најавио је за Танјуг раније ове недеље лидер СПС-а Ивица Дачић.

Медији су претходно пренели да су у СНС преломили и на седници Председништва странке у понедељак, одлучили да на предстојећим парламентарним и београдским изборима не наступе заједно са социјалистима.

Како наводе, та одлука је уследила након што су последња истраживања јавног мњења показала да странке власти могу да рачунају на већи број гласова уколико наступе на одвојеним листима.

Оно што је сигурно познато је да ће носилац листе на београдским изборима и кандидат СНС за градоначелника Београда бити Александар Шапић, који је то и сам званично потврдио.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво