Читај ми!

Састанак европарламентараца са представницима Привременог тела за праћање медија

Састанак Привременог надзорног тела за праћење медија са европосланицима почео је у Скупштини Србије, а истовремено се у парламенту одвија и састанак Kонтролоног тела за међустраначки дијалог.

На састанку са Тањом Фајон, Kнутом Флекенштајном, Владимиром Билчиком и Едуардом Kуканом су копредседавајући Привременог тела за праћење медија Оливера Зекић и Раде Вељановски, као и остали чланови тог тела који су недавно истакли да нису задовољни резултатом њиховог апела и медијима и политичким актерима.

Вељановски је уочи састанка рекао да ће европосланике замолити да и они упуте апел медијима, да позивају све политичаре у емисије, као и апел политичарима да без селекације учествују у програмима свих телевизија.

Састанак Kонтролоног тела за међустраначки дијалог 

На састанку Kонтролног тела су председник Скупштине Србије Ивица Дачић, као и представници странака владајуће већине и опозиције.

Из опозиције присуствују лидер Двери Бошко Обрадовић, заменик председника СРС Александар Шешељ, представник ДСС Урош Јанковић, представник Доста је било Војин Биљић.

Дачић се са европосланицима састао у четвртак, а поподне би требало да имају још један састанак.