Читај ми!

Међустраначки дијалог у Скупштини, учествује Вучић

Председник Србије Александар Вучић учествује на састанку Радне групе за међустраначки дијалог без странаца о побољшању изборних услова.

Вучића је испред Скупштине сачекао председник парламента Ивица Дачић.

Међу првима у Скупштину су стигли заменик председника СРС Александар Шешељ, представница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, лидер Двери Бошко Обрадовић, председник Покрета Доста је било Саша Радуловић, а ту су и шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић и потпредседник Скупштине и функционер СНС Владимир Орлић.

На данашњем састанку Радне групе за међустраначки дијалог без странаца очекује се да власт и опозиција дођу до завршног документа о побољшању изборних услова.

"На основу свих предлога које смо имали до сада пробаћемо да дођемо до завршног документа који би имао као свој крајњи циљ да већина учесника буде задовољна и током и резултатима дијалога", рекао је раније за Танјуг Ивица Дачић.

Тиме би после дијалога који је вођен са европарламентарцима, после закључака и мера које је власт почела да спроводи, био заокружен процес међустраначког дијалога, додао је Дачић.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво