Читај ми!

Швајцарска осуђује претње Амбасади и руководству Србије

Министарство спољних послова Швајцарске осудило је претње које је добила Амбасада Србије у тој земљи. На један од званичних мејлова амбасаде, упућена је електронска порука, у којој се прети самом дипломатском представништву, али и руководству Србије.

Власти у Берну истичу да су одмах, по пријему информације о претњи, о томе обавестиле надлежне безбедносне власти, како би предузеле потребне мере заштите дипломатско конзуларних представништава и особља у Берну, Женеви и Цириху ако то буде оцењено као потребно.

"Министарство спољних послова Швајцарске осуђује претње против Амбасаде Србије у Швајцарској", наводи то Министарство. 

Амбасади Србије у Швајцарској на један од званичних мејлова, у недељу увече упућена је електронска порука, у којој се прети самом дипломатском представништву земље, али и руководству Србије.

Иначе, мејл адреса са које је стигла претња гласи на име Денис Kраснићи.

У мејлу, уз увредљиве поруке спрском народу, на немачком језику, уз бројне граматичке грешке, а који је насловљен "Проклета ђубрад, српски народ" поручује се:

"Ако и даље будете покушавали да нападате полицију на Јарињу код Северне Митровице и све даље негативно, онда ћете видете шта ће да се деси и са ким сада имате посла. ... ја ћу гледати да у наредних 48 сати пошаљем бомбу-писмо коју ћу сам направити и да Вас у Берну и ваше претпостављене у Београду, сваког посебно убијем бомбом, ви ратнички расположени...".

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара