Читај ми!

Вучић: Азербејџан важан за Србију

Председник Александар Вучић изјавио је да Србија придаје посебан значај стратешком партнерству са Азербејџаном и изразио наду да ће председник те земље и председавајући Покрета несврстаних Илхам Алијев ускоро посетити Србију.

Како се наводи у саопштењу из кабинета председника, у разговору с министром спољних послова Азербејџана Џејхуном Бајрамовим, Вучић  је изразио задовољство што је Србија са Азербејџаном организовала у Београду обележавање важног јубилеја - 60. годишњице оснивања Покрета.

Министар Бајрамов је пренео поздраве председника Алијева и рекао да Азербејџан веома цени ангажовање Србије у заједничком организовању веома успешне конференције по највишим стандардима и то у отежаним условима због пандемије корона вируса.

Двојица саговорника су се сагласили да је у наредном периоду потребан заједнички рад на снажењу економске и сваке друге сарадње и истакли важност споразума о безвизном режиму за успостављање веза између двеју земаља, додаје се у саопштењу.

Вучић је такође изразио захвалност због тога што Азербејџан поштује територијални интегритет и суверитет Србије, а министар Бајрамов је поновио да је став Азербејџана по том питању чврст и доследан.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво