Читај ми!

Стефановић: Немам намеру да правим странку, СНС је јединствен

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић одбацио је спекулације да прави своју странку и поручио да нема намеру да улази у било какву другу политичку организацију, а понајмање да креира неку.

Небојша Стефановић се огласио након писања листа Данас о могућности да пре унутарстраначких избора прави простор за оснивање своје странке.

"Постаје ми готово бесмислено да сваке недеље изговарам да немам намеру да правим некакву политичку странку", саопштио је Стефановић.

Истакао је да припада Српској напредној странци и да нема намеру да улази у било какву другу политичку организацију, а понајмање да креира нову.

"Када престанем да се бавим политиком као део СНС-а, свакако више нећу обављати било какву јавну функцију, нити се бавити политиком", поручио је Стефановић.

Oбјашњава да не постоје никакви "људи Небојше Стефановића", већ само јединствена Српска напредна странка и људи који уједињено раде за Србију.

"Сви ми заједно подржавамо јединствену политику коју представља наш председник Александар Вучић, која је довела до тога да Србија данас буде значајно боље место за живот", рекао је Стефановић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво