Читај ми!

Селаковић: Односи Србије и Азербејџана добри, постоји простор да се унапреде

Министар спољних послова Никола Селаковић започео је тродневну посету Азербејџану сусретом са председником Илхамом Алијевим. Саговорници су сагласни да су односи две земље традиционално добри и пријатељски, али да постоји простор да се унапреде, највише у области економије. Зато је у Баку, са званичном делегацијом допутовало и десетак привредника из Србије.

Министар Селаковић разговарао је са председником Илхамом Алијевим о припремама за његову посету Београду.

"Та посета ће бити изузетно значајна, историјска, јер ће након 10 година опет посетити Србију. Посета ће бити пре одржавања Конференције покрета несврстаних 10. октобра ове године", рекао је Селаковић.

Према његовим речима, разговарано је и о стратешком партнерству између Србије и Азербејџана, потреби унапређења односа у свим областима, на првом месту на економском пољу.

"Разговарали смо о узајамној подршци и привржености обеју држава међународном праву, подршци коју Азербејџан пружа нашој земљи по питању Косова и Метохије и добио сам уверавања да остаје на позицијама на којима је био до сада", истакао је министар спољних послова Никола Селаковић.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара