Читај ми!

Вучић данас у Скупштини представља извештај о преговорима у Бриселу

Председник Србије Александар Вучић представиће посланицима у Скупштини Србије извештај о дијалогу Београда и Приштине. Пренос на Првом програму РТС-а.

Председник Александар Вучић информисаће у Народној Скупштини грађане и посланике о преговорима у Бриселу и перспективама деловања српске државе на Косову и Метохији, најавила је прес служба председника.

Вучић ће представити Извештај о раду Канцеларије за Косово и Метохију у периоду од маја 2019. године до јуна ове године, као и Извештај о преговарачком процесу са Привременим институцијама самоуправе у Приштини од маја 2019. до 15. јуна ове године.  

Обраћање председника Србије предвиђено је у 12 сати.

Вучић је јуче делу опозиције представио извештај о дијалогу са Приштином. 

Тим поводом, председник Скупштине Ивица Дачић изјавио је да је Вучић представницима ванпарламентарне опозиције представио извештај о дијалогу са Приштином, све дилеме и проблеме актуелног тока дијалога и све притиске са којима се Србија суочава.

Дачић је новинарима рекао да је ово био јединствен и можда први састанак те врсте у последњих више година имајући у виду да су Вучић и представници странака још на првом састанку говорили о потреби да о државним питањима комуницирају и власт и опозиција.

Он је додао да су учесници поздравили такву врсту политичког деловања.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара