Читај ми!

Шапић изабран за потпредседника Главног одбора СНС-а

Александар Шапић изабран је за потпредседника Главног одбора Српске напредне странке, саопштио је након седнице потпредседник ГО СНС-а Милош Вучевић. Шапић је изјавио да ће од уласка СПАС-а у СНС имати користи и странка и Србија.

Милош Вучевић је након седнице Главног одбора СНС-а, који је претходно донео одлуку о уједињењу са СПАС-ом, рекао да је СНС добио нову снагу и енергију, и показао ширину и одговорност овим одлукама, као и да странка нема проблем да прихвати све који желе да се укључе у тим који треба да оснажи и поведе Србију у правцу напретка, економског и сваког другог.

Уверен је да ће грађанима моћи да покажу зашто су донели одлуку о уједињењу СНС-а и СПАС-а и какав ће квалитет донети.

Вучевић је рекао да је донета одлука да се изборна скупштина одржи од 21. до 23. октобра, када ће се бирати ново страначко руководство, а да је Председништво овлашћено да до скупштине изабере повереника или повереништво које ће водити градски одбор у Београду.

Шапић: Улазак СПАС-а у СНС корист за странку и за Србију

Нови потпредседник Главног одбора СНС-а Александар Шапић изјавио је да ће од уласка СПАС-а у СНС имати користи и странка и Србија, али и да очекује да ће СНС утицати да и он буде још бољи у свом раду.

Захвалио је на указаном поверењу и истакао да ће се потрудити колико год буде могао да СНС буде побољшана уласком СПАС-а, као и да својим радом то оправда.

"Мислим да је СНС једина организација која је схватила да постоји због Србије, а не да Србија постоји због ње и то не сме никада да се заборави", поручио је Шапић након седнице ГО странке.

Захвалио је на избору на место потпредседника ГО СНС, истичући да је свестан велике одговорности коју та функција носи у тако великој политичкој организацији као што је СНС, за вођење земље и друштва.

"Сваки успех наше земље, свако ново радно место и сваки квалитетнији економски развој је успех и организације којој припадам. Не сме обрнуто да буде и мислим да су људи свесни тог", додао је Шапић.

Упитан да ли ће он преузети градски одбор СНС-а у Београду, одговорио је да је на седници ГО договорено да ће у наредном периоду Председништво напредњака одредити човека или тим људи до избора председника који ће водити одбор.

"Као једини потпредседник СНС-a који је из Београда, осим Марка Ђурића, даћу свој допринис. Нећу бити једини који ће се тиме бавити", додао је Шапић.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара