Читај ми!

Брнабићева у уторак у Бриселу, низ састанака са челницима ЕУ

Председница Владе Ана Брнабић боравиће у уторак, 18. маја, у посети Бриселу, где ће присуствовати радној вечери коју за лидере Западног Балкана, приређује високи представник Европске уније за спољну политику и безбедност и потпредседник Европске комисије Жозеп Борељ.

Током посете Бриселу, премијерка ће имати састанке са више званичника Европске уније, саопштила је Канцеларија Владе за сарадњу са медијима.

Састаће се са известиоцем Европског парламента за Србију Владимиром Билчиком и председавајућом Делегације Европског парламента за сарадњу са Србијом Тањом Фајон, у згради Мисије Републике Србије при Европској унији, са почетком у 18.00.

Након тога, премијерка Брнабић састаће се са специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком у згради Европске спољнополитичке службе, у 19.00 часова.

У 19.45 часова планиран је сусрет председнице владе и високог представника Европске уније за спољну политику и безбедност и потпредседника Европске комисије Жозепа Бореља.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара