Читај ми!

Црногорска министарка просвете: Најбољи односи са Србијом приоритет

Учешће на међународним пројектима у програмима, организовање летњих и зимских школа и кампова, само су неки од пројеката на којима ће сарађивати министарства просвете Србије и Црне Горе, саопштено је после састанка ресорних министара две земље у Београду.

Министарка просвете, науке, културе и спорта Црне Горе Весна Братић каже да је уверена да делећи културни простор две земље деле колосално богатство које заједно морају да штите и негују.

"Зато ми је драго што сма имала прилику да са господином Ружићем садржајно разговарам о заједничким стратегијама дјеловања и прогамима рада. Најбољи односи, не добри, него најбољи односи су приоритет и то је став кога се децидирано држимо", истакла је Братићева.

Министар просвете, науке и технолошко развоја Бранко Ружи истакао је као веома значаја пројекат за седам земаља југоисточне Европе.

Црна Гора, наравно, заузима веома важно местоу пројекту који се тиче објекта за туморску терапију и биомедицинска истраживања, вредан скоро 250 милиона евра, додао је Ружић.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво