Читај ми!

Вучић уочи посете Чешкој: Земана ценим као искреног пријатеља

Председник Србије Александар Вучић примио је амбасадора Чешке Републике Томаша Кухту, уочи своје званичне посете тој земљи на позив председника Милоша Земана.

Председник Србије је рекао да се радује посети и сусрету са председником Земаном, кога цени као истинског пријатеља, посебно његов чврст став по питању Косова и Метохије, који често износи у јавности. Такође је изразио захвалност за подршку Чешке европским интеграцијама Србије, наводи се у саопштењу Канцеларије за сарадњу са медијима.

Амбасадор Кухта је рекао да је посета председника Вучића прва тог ранга од избијања пандемије коронавируса и да је у Прагу доживљавају као снажну потврду српско-чешког пријатељства и јединственог узајамног односа двојице председника.

Председник Вучић је нагласио и важност српско-чешке економске сарадње и са амбасадором Кухтом је овом приликом разговарао о могућим заједничким пројектима, те су двојица саговорника изразили наду да ће приликом посете бити постигнути конкретни економски договори на обострану корист, додаје се у саопштењу.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво