Читај ми!

Марковић: Никакве везе немам ни са каквим снимцима

Председник Скупштине општине Јагодина и лидер ЈС Драган Марковић Палма одбацио је данас тврдње потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић о наводним снимцима и фотографијама малолетница у мобилном телефону једног од његових најближих сарадника.

"Никакве везе немам ни са каквим снимцима, ни са моблиним телефонима, а камоли са ћеркама мојих блиских сарадника, нити са било чијим ћеркама", навео је Марковић у писаној изјави.

Марковић поручује да ће тражити психијатријско вештачење Маринике Тепић због оптужби које је изнела на његов рачун и поновио да ни у Јагодини нити у било ком месту где је путовао и "водио делегације" није било сумњивих журки, осим, како каже, званичних вечера којима су присуствовали и представници медија.

На наводе Тепићеве да је један сведок поднео кривичну пријаву против Марковића, одговара да га је тужио "криминалац, крадљивац аутомобила и лажов", а не сведок.

"Он није сведок ничега, јер ничега није било. Може само да сведочи о својим крађама, како је и где и коме крао аутомобиле и ко зна шта још", навео је Марковић.

Јаковљевићева: Злопупотребљене претње које су мени упућене

Поводом навода Маринике Тепић реаговала је и директорка Центра за социјални рад у Јагодини Бисерка Јаковљевић.

Јаковљевићева тврди да је Тепићева данас злоупотребила претње представница једне опозиционе групе грађана њој (Јаковљевићевој) да ће на друштвене мреже поставити неприкладне слике њене малолетне ћерке.

У писаној изјави Јаковљевићева је навела да је случај пријавила полицији, која је обавестила Тужилаштво за високотехнолошки криминал, и да је та жена притворена и да јој је одузет телефон о којем Тепићева говори.

„Тепић је данас злоупотребила моју малолетну ћерку у политичке сврхе, а да ни једног тренутка није помислила на то како ће се изношење у јавност моје приватне ситуацију одразити на моје дете", навела је Јаковљевић.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се