Читај ми!

Тепићева: У телефону Палминог сарадника снимци нагих малолетница

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да је полиција запленила мобилни телефон „најближег сарадника" Драгана Марковића Палме, у ком се наводно налазе снимци и фотографије нагих малолетних девојчица.

Ради се о малолетним ћеркама најближих Палминих сарадника, који се налазе на највишим функцијама у Јагодини, рекла је Тепићева на конференцији за медије у Београду.

Није, међутим, навела о ком Марковићевом сараднику је реч.

Тепићева је навела да се доказни материјал из телефона налази у органима МУП у Београду и упитала да ли је тај материјал достављен тужилаштву.

Наводи да је телефон заплењен током изборног дана, 21. јуна 2020. године.

Тепићева је рекла и да је позвана да у петак да исказ у Тужилаштву у Краљеву поводом оптужби које је изнела против Марковића због наводног подвођења жена и девојчица у Јагодини.

Напомиње да није обавештена по ком основу јер је, како каже, већ дала исказ у Јагодини, али навела да ће се позиву одазвати.

Новинарима је пренела и да је у уторак у Београду исказ дао један од сведока који је, како каже, изнео своја сазнања о наводном подвођењу у периоду од 2010. до 2015.године.

Тепићева је рекла и да је мушкарац, чији је сведочење под заштићеним идентитетом емитовано на прес конференцији 19. априла, поднео кривичну пријаву против Марковића јер је открио његов идентитет и позвала Тужилаштво да реагује по службеној дужности и приведе Марковића наводећи да је за то дело запрећена затворска казна.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се