Читај ми!

Државни врх у посети Бањалуци, одржана седница Савета за сарадњу Републике Српске и Србије

Председник Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић, председник Народне скупштине Ивица Дачић и делегација Србије у посети су Бањалуци на Дан града. Одржани су састанци руководства Србије и Републике Српске.

У Палати Републике у Бањалуци одржан је састанак Високог савета за сарадњу Републике Српске и Србије. На седници се разговарало о свим досадашњим заједничким пројектима, али и о плановима за будуће пројекате.

Претходно су се састали председница Републике Српске Жељка Цвијановић, српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик са председником Србије Александром Вучићем.

Премијер Републике Српске Радован Вишковић дочекао је премијерку Србије Ану Брнабић. Они су одржали састанак у Влади Републике Српске. 

У Народној скупштини Републике Српске председник НСРС Недељко Чубриловић разговарао је са председником Скупштине Србије Ивицом Дачићем.

Бањалука данас обележава Дан града, 22. април. Слави се као Дан ослобођења града у Другом светском рату.

Ове године, највише признање кључ града са повељом почасни грађанин биће додељено председнику Александру Вучићу због његовог доприноса у развоју града, али и Републике Српске.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво