Читај ми!

Палма замерио Малом јер му се једном није јавио на телефон - да ли је крив биткоин

Посланик Драган Марковић Палма полемисао је са министром Синишом Малим у скупштинској сали око тога ко се коме јавља, односно не јавља на телефон. Марковић "изнео податак" ко му се јавља после првог, а ко после другог звона.

Министар финансија Синиша Мали полемисао је са послаником Јединствене Србије Драганом Марковићем Палмом, који му је замерио што му се једном није јавио на телефон.

"Поштовани посланиче Палма, нисмо се ми мали број пута чули и у животу и у пословној сарадњи, али није важно. На тај ваш коментар да се нисам једанпут јавио, стварно нећу да одговарам, да не бих причао о томе колико сам се пута јавио и како смо неке ствари решавали, углавном када је вама требало нешто. На тај ниво нећу да се спуштам и нека сте ви у праву", поручио је Мали Марковићу.

Марковић је претходно рекао да има примедбу на то што му се Синиша Мали није јавио на телефон једне недеље када је имао састанак са десетак привредника.

"Позвао сам министра Малог два-три пута није се јављао. Позвао сам председника Вучића, после другог звона се јавио. Позвао сам и министра Недимовића, после првог звона се јавио. Сигурно сте, министре, гледали колико је скочио биткоин", рекао је Марковић.

Додао је да њега минимум 30 људи дневно зове са непознатих бројева и да се увек јави.

"Од тога је 50 одсто Јагодинаца, 50 одсто из других градова. Требале су нам три информације за које је требало два минита. То ме је научио Дачић. Он не разговара дуже од 35 секунди", рекао је Марковић.

Он је на седници рекао да је сада најважније да се Закон о утврђивању порекла имовине што пре примењује и да је за грађане Србије важно да се прво преиспита порекло имовине политичара и да ли су легално стекли капитал.

Марковић је позвао министра финансија да се не пооштравају мере због ковида-19, како би се заштитила привреда.

Мали је рекао да ће Закон о утврђивању порекла имовине и посебном порезу о којем се данас расправља односити на све грађане и да је борба против корупције приоритет владе.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво