Читај ми!

Петковић: Курти злоупотребио напад на сина Ненада Рашића у политичке сврхе

Синхронизовани и дириговани покушаји из Приштине да се напад у коме је повређен Никола Рашић представе као врста наводног политичког обрачуна са његовим оцем Ненадом Рашићем, најобичнији су спин и злоупотреба деце у политичке сврхе, истиче се у саопштењу директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића.

У Петковићевом саопштењу се наглашава да је посебно безочна лаж коју покушава да пласира лидер Самоопредељења Аљбин Kурти да је Никола Рашић претучен као "жртва политике свог оца који се није савио ни потчинио Београду".

"Овакве неутемељене, опасне и пре свега лажне оптужбе, директан су покушај да се сакрије истина о којој данас бруји читаво Kосово и Метохија, а то је да је дечак нажалост повређен у раније заказаној школској тучи, о чему сведоче и снимци који су се појавили у свим албанским медијима", напомиње директор Канцеларије за КиМ.

Према његовим речима, врхунац лицемерја и безобразлука Аљбина Kуртија је да се једна таква ситуација искористи за напад на Србију и Српску листу, а Никола Рашић злоупотреби за политичке игре у постизборном периоду на Kосову и Метохији.

Истина се не може сакрити, као ни приземни мотиви албанских и појединих српских политичара, који са њима сарађују, да лажним оптужбама покушају да криминализују Српску листу, а све због убедљиве подршке народа и успеха на изборима, који им се не прашта, закључује се у саопштењу које потписује Петар Петковић.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво