Читај ми!

Српска листа: Неприхватљива политика двоструких аршина на штету српског народа

Након срамног и неоснованог поступка и пресуде против члана председништва Српске листа Ивана Тодосијевића за изнете ставове о Рачку, данас је албански локални званичник поднео кривичну пријаву против Србина градоначелника Грачанице због изјаве поводом провоцирајућих билборда постављених у већински српској средини који величају “вредности” ОВК, а све као део ширег плана да се на Косову и Метохији успостави вербални деликт као ново средство институционалног притиска на српски народ, саопштено је из Српске листе.

На тлу Европе, у 21. веку пред очима европске и светске јавности, али и сијасет међународних организација на Косову, српском народу се уводе антицивилизацијске забране и крши право на слободу говора, наводи се у саопштењу.

Српска листа захтева хитну реакцију међународних представника и јасно и гласно одређење када је у питању увођење вербалног деликта.

Посебно је иритантно да стотине изјава мржње и увреда на рачун српског народа од стране политичких представника Албанаца, никада нису процесуиране нити су они који су их изрекли позвани на одговорност.

Политика двоструких аршина на штету српског народа је апсолутно неприхватљива и срамна.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво