Читај ми!

Посланичка питања о нападима на Вучића и његову породицу

Скупштина Србије наставила је рад постављањем посланичких питања о нападима на Вучића и његову породицу.

Посланик Српске напредне станке Миленко Јованов и шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије поставили су данас питања надлежним органима поводом, како су навели, напада на председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

Јованов је рекао да не може да се сагласи са Милићевићем да је реч само о кампањи исфрустрираних људи, наводећи да то најбоље показује колико су се сви навикли на такву кампању и колико ником није стало шта ко говори о породици председника.

Јованов је казао да је замолио шефа посланика СНС Александра Мартиновића да данас постави питање, јер је, каже, пре пет дана плаћени убица Чаба Дер изјавио мађарским истражним органима да је од два криминална клана добио понуду да изврши атентат на Александра Вучића.

Вест је, каже Јованов, прошла "испод радара" и без комената, те додао да нема политичког убиства без политичке позадине.

Јованов је подсетио и на насловну страну једног недељника на којој је снајпер био уперен у главу председника Вучића.

Наводећи да је Вучић "стао на жуљ" криминалцима када им је објавио рат, Јованов је казао да такви криминалци траже политичку подршку и додао да им се неки људи сами нуде, као и да се ствара атмосфера да мало ко реагује ако би се десило нешто тако.

Јованов је, алудирајући на обраћање Драгана Марковића Пламе, казао да се у скупштини у претходних неколико дана говорило о цени јунади и о томе где је све гостовао доктор Предраг Кон, а да нико није поменуо човека коме је нуђен новац да убије Вучића.

Милићевић је рекао да је председник Вучић за њега и његову породицу у веома тешком периоду био подршка, јер зна да је, како каже, породица све за ралику од оних који се опредељују за мржњу.

"Данас, пре свега као човек, не могу да останем нем и да само посматрам све квази политичаре на шта су све спремни зарад политичких поена и да би политички профитирали", рекао је Милићевић и додао да се наставља брутална кампања против Вучића и његове породице.

Он је додао да је реч о саборцима "квази политичког лидера Драгана Ђиласа", а међу њима Срђан Ного који је за политичку јавност престао да постоји.

"Наставља се са монструозним нападима на председника и његову децу", подвукао је Милићевић и оценио да то није политичко понашање.

Милићевић је рекао да није случајност што се све дешава у тренутку када Вучић објављује рат мафији.

Посланик Уједињена долина-СДА Санџака Шаип Камбери питао је МУП колико је грађана пасивизирано у општини Медвеђа, приметивши да су пре 2018.године Албанци имали осам одборничких мандата, а после тога три.

Он сматра да је реч о брисању из евиденције, што је, каже, недемократски и антиуставни процес.

 

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи