Читај ми!

Додик и Цвијановићева честитали Брнабићевој: Снажна Србија значајна за цео регион

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик честитао је Ани Брнабић поновни избор за председницу Владе Србије и поручио да је снажна и економски стабилна Србија од посебног значаја, не само за Републику Српску, већ за цео регион. И председница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је Ани Брнабић и поручила да је за РС и њене грађане од изузетне важности снажна и просперитетна Србија.

Милорад Додик је изразио уверење да ће Ана Брнабић, својим преданим радом и опредељеношћу за снажан развој земље, допринети даљем афирмисању Србије на унутрашњем и међународном плану.

"Србија је постала незаобилазан политички фактор у региону, Европи и свету, што је од великог значаја и за нас у Републици Српској и БиХ. Уверен сам да ћемо наставити успешну сарадњу и развијати још боље међусобне односе за добробит нашег народа", поручио је Додик.

Истакао је да се залаже за успешну сарадњу са Србијом, као и за наставак рада на реализацији започетих заједничких пројеката и покретање нових за добробит и просперитет становника РС, Србије и БиХ, саопштено је из кабинета српског члана Председништва БиХ.

Цвијановић: За Републику Српску важна снажна Србија

И председница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је вечерас Ани Брнабић и поручила да је за РС и њене грађане од изузетне важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности.

"С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије", поручила је Цвијановић у честитки упућеној у име грађана РС и у своје име.

Изразила је уверење да ће Брнабићева, заједно са министрима у новоизабраној влади, наставити да води одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбедити даљи економски и свеукупни развој.

"Уз искрено уверење да ће Република Србија успешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успеха у будућем раду", поручила је Цвијановићева.

Посланици Народне скупштине изабрали су на посебној седници нову Владу Србије.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи