Читај ми!

Брнабић: Нова влада показатељ да смо слушали народ и чули шта треба да се мења

Мандатарка за састав нове владе Ана Брнабић изјавила је да је основни циљ нове владе бољи квалитет живота грађана Србије и додала да је њен састав показатељ колико је власт "слушала народ".

Ана Брнабић је, гостујући на телевизији Пинк, рекла да је нова влада показатељ колико је власт слушала народ у Србији и чула да многе ствари треба да се мењају.

Навела је да нова влада има 11 нових министара, да ће их можда бити 12, те додала да половину владе чине потпуно нови људи који до сада нису имали везе са политиком.

Коментаришући предлог Александра Вучића да бивша функционерка Демократске странке Гордана Чомић буде министарка за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Брнабићева је оценила да је Вучић тиме "отворио врата и прозоре за дијалог".

Истакла је да је СНС једина странка која се континуирано мења и која се не плаши да улаже у младе људе, додајући да је поносна што је члан те странке.

"Када би неки медији, политичке странке, аналитичари били мало објективнији и то поздравили, мислим да би се онда и неке друге странке отвориле за исте такве ствари и као друштво би брже напредовали јер не може то само да вуче СНС и Влада Србије", рекла је Брнабићева.

Нагласила је да је СНС једина странка која уводи нова лица, инвестира у младе, не плаши се да отвори врата и да важне ресоре људима који су нестраначке личности.

"Да ли смо урадили све како треба? Да ли смо нешто могли другачије и боље? Без сумње, политика је ствар компромиса, али смо из владе у владу, пре свега захваљујћи Александру Вучићу и СНС-у, ишли све храбрије у те промене како би Србија напредовала све брже и то наши резултати показују из године у годину", закључила је Ана Брнабић.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се