Читај ми!

Брнабићева одржала консултације са коалицијом СПС-ЈС и СПАС-ом

Мандатарка за састав владе Ана Брнабић одржала је током преподнева консултације о саставу свог кабинета са представницима потенцијалних коалиционих партнера, лидерима коалиције СПС-ЈС и Српског патриотског савеза. Брнабићева је најавила да ће састав нове владе саопштити после седнице Председништва СНС-а.

У Влади Србије завршени су разговори мандатарке Ане Брнабић о саставу новог кабинета са лидерима СПС-ЈС Ивицом Дачићем и Драганом Марковићем и са лидером СПАС-а Александром Шапићем.

После састанка у Влади Шапић је рекао да су разговори које је имао са Брнабићевом у складу са разговорима које је водио са председником Александром Вучићем.

"Они (СНС) ће вечерас донети своју одлуку и након тога можемо да разговарамо да ли ће СПАС бити део владе", рекао је Шапић. 

Брнабићева је претходно разговарала са лидером Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачићем и његовим коалиционим партнером Драганом Марковићем али после тог састанка није било изјава.

Још се не зна да ли ће Српска напредна странка имати коалиционог партнера у будућој влади и ко ће то бити, а све би требало да буде познато након седнице Председништва СНС-а, која је најављена за 17 сати.

Мандатарка је раније најавила да ће бити формирана два нова министарства, за људска и мањинска права и друштвени дијалог, као и да ће око 50 одсто министара бити жене.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара