Читај ми!

Шапић трећи пут председник Општине Нови Београд

Александар Шапић изабран је трећи пут за председника Општине Нови Београд, а тим поводом рекао је за "Танјуг" да верује да ће већ у данима који долазе општинско руководство, које у овом мандату неће имати ограничења, донети добробит грађанима те највеће општине у Србији.

То, иначе, не мора да значи да СПАС, чији је Шапић лидер, не улази у Владу Србије.

"Знаће се за неколико дана", рекао је Шапић за Танјуг на питање да ли СПАС улази у Владу без обзира на то што му је трећи пут поверен мандат на челној функцији у Општини Нови Београд.

Шапић је додао да нова власт на највећој београдској општини има све услове да буде успешнија од претходне, између осталог и захваљујући апосoлутној подршци и већини која ће имати вертикалу с Градом.

"Верујем да ће новоформирана скупштинска већина учинити све да Новобеограђани осете бенефите једне овакве власти и верујем да ће она бити успешнија од претходне, а у корист наших Новобеограђана, чији смо сви ми представници", навео је Шапић за кога је гласало 45 посланика од 46 присутних.

Шапић је захвалио на указаном поверењу и честитао члановима Већа, председнику Скупштине општине и свим изабраним на данашњој седници Скупштине општине Нови Београд.

На данашњем заседању новобеоградског парламента, тајним гласањем, изабрани су и секретар Скупштине, његов заменик, као и чланови општинског већа. 

Шапић је изабран за председника Општине Нови Београд испред листе "Александар Шапић – Наш председник Општине Нови Београд".

Нови Београд има више од 200.000 становника.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара