Вучић и Вулин упутили телеграме саучешћа породицама погинулих пилота

Председник Србије Александар Вучић и министар одбране Александар Вулин упутили су телеграме саучешћа поводом погибије двојице пилота Ратног ваздухопловства и ПВО Војске Србије.

Александар Вучић наводи да су породице погинулих изгубиле своје најмилије, војска изузетне патриоте и професионалце, а цела земља хероје који су себе несебично давали обављајући часно своје тешке дужности.

"Дубоко сам потресен вешћу о смрти наших пилота, који су живели за Србију и који су цео свој живот посветили служењу отаџбини. Примите изразе мог најдубљег саучешћа и поштовања", наводи се у телеграму председника Вучића.

Вулин: Изгубили смо другове, официре, борце

Телеграм саучешћа породицама погинулих пилота упутио је и министар одбране Александар Вулин.

"Губитак сваког људског живота је трагедија за породицу и пријатеље, а смрт војника је ударац и трагедија за читаву земљу и народ. Изгубили смо другове, официре, борце, а Србија је остала без двојице пилота који су одбрану своје земље и народа стављали изнад свега. Утехе нема, има само сазнања да смо имали част да са њима учимо и радимо", навео је Вулин.

Додао је да "војска никада не заборавља и заувек памти храброст и верност својих припадника".

"Бринућемо о вама, поштоване породице, као да су они још са нама, војска никада не напушта своје најбоље. Ма колико болело, бићемо заједно и у времену које долази", поручио је Вулин у телеграму породицама погинулих пилота мајора Дејанa Крсника и капетана прве класе Звонка Васиљевића.

Авион "миг 21" Војске Србије срушио се јутрос око 9.00 у рејону села Брасинe код Малог Зворника. 

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво