Ђурић одговорио Захаровој на непримерену поруку: Срам Вас било

Шеф канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић реаговао је поруком "Срам вас било" на објаву портпаролке Министарства спољних послова Русије Марије Захарове која је сусрет Доналда Трампа и Александра Вучића прокоментарисала уз кадар из филма "Ниске страсти“.

Марија Захарова је на свом Фејсбук налогу фотографијом сцене из филма "Ниске страсти", на којој глумица Шерон Стоун високо прекршта ноге, прокоментарисала сусрет српског и америчког председника.

"Ако сте позвани у Белу кућу, а столица је постављена као да сте на испитивању, седите као на фотографији бр. 2. Ко год да си. Само веруј", написала је портпаролка руске дипломатије.

На ову објаву je реаговао Марко Ђурић подсећањем да председник Вучић никада и нигде није рекао ниједну ружну реч против Русије.

"А замисли тај председник ниједну ружну реч против Русије није рекао, чак ни на том месту. А замисли тај председник је код руског председника и по сат и по времена чекао на пријем и никада није тражио посебну столицу, а ја Вам не дозвољавам да нападате поносну Србију. Срам Вас било!" поручио је Ђурић Захаровој.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво