Kфор и косовска полиција заједно раде на безбедности подручја Kаменице

Регионална команда Kфора Исток почела је са планирањем извођења заједничких оперативних активности са граничном полицијом Kосова на подручју Kаменице.

Данашњи плански састанак је уследио након техничког састанка високог нивоа који је јуче одржан у седишту косовске полиције између шефа операција Kфора под вођством НАТО-а и директора косовске полиције, заједно са осталим званичницима.

Том приликом су обе стране изразиле обострано задовољство нивоом досадашње сарадње у области безбедности и обавезале се да ће је даље јачати, кроз побољшани недељни координациони механизам који ће омогућити повећање заједничких патрола ксовске полиције и Kфора на подручју Kаменице.

Kфор остаје посвећен томе да настави да на непристрасан начин доприноси сигурном окружењу и слободи кретања свих грађана на Kосову, у уској сарадњи са локалним институцијама и безбедносним организацијама и Међународном заједницом, у складу са својим мандатом у оквиру Резолуције 1244 Савета безбедности Уједињених нација из 1999. године.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво