Бечић: Јасне индиције да су стране службе умешане у протест

Председник Скупштинског Одбора за контролу Служби безбедности Игор Бечић изјавио је данас да постоје јасне индиције о умешаности безбедносних служби из региона у протест испред парламента и изразио наду да су грађани свесни те опасности.

"Грађани су ноћас злоупотребљени. Злоупотребили су их маргинални политички чиниоци који нису били способни да изађу на изборе и тамо покажу политичку моћ или тачније немоћ", рекао је Бечић и додао да би посебно могло да се говори и о улози "Ђиласове и Шолакове телевизије" у нередима испред Народне скупштине.

Каже да мора да истакне веома одмерену и суздржану реакцију полиције, која није одговарала на провокације и нападе све док они нису почели да угрожавају животе самих полицајаца.

Додао је да ниједног момента не спори да је ноћас на улицама било и грађана незадовољних могућим карантином, али је, како наводи, много више оних других инструираних и плаћених од стране разних центара моћи.

Бечић је навео да је кроз историју Србија много пута била поприште за поткусуривање великих сила.

"Страни фактор је више пута Србију увукао у ратове користећи инфилтриране елементе на грађанским протестима. Искрено се надам да су наши грађани довољно свесни овакве претње и да разумеју околности у којима се наша држава налази", рекао је Бечић.

Позвао је све грађане да се суздрже од напада на полицију, који само раде свој посао, обезбеђују ред и мир.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи