Вучић: Сит сам глупости које долазе из Приштине

Председник Србије Александар Вучић поручио је да ако Албанци на наставак дијалога долазе да би причали о међусобном признању, онда је боље да ни не долазе, јер он о томе неће да разговара, те да га интересује само Србија.

Александар Вучић је на питање новинара да ли као симбол уједињења види спремност Албаније да уступи луку Драч тзв. Косову и почетак функционисања заједничке енергетске мреже Тиране и Приштине, рекао да је "сит свих тих њихових глупости".

Мало је, каже, уморан од тих њихових изјава, а посебно када кажу да они долазе да преговарају о међусобном признању.

"Немојте да долазите онда, ја не долазим да преговарам о међусобном признању и то кажем и њиховим 'мамама и татама' и овим несрећницима доле који не знају шта да кажу", рекао је Вучић.

Најавио је да ће у наредних десет дана имати низ сусрета и разговора са највишим европским званичницима, а следи, додао је, и почетак дијалога.

"Толико сам сит да слушам њихове глупости, а да не причам о свему другом. Као што видите аршини су различити, не двоструки већ троструки и вишеструки", рекао је Вучић.

Они мисле да чезнем за похвалама, приметио је и додао: "Они мисле да ја чезнем да у неким идиотским медијима будем Де Гол, много паметан и како нисам велики диктатор, што ће иначе, да причају ако не будем послушан. А мене интересује само моја земља".

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво