Брнабић: Мој посао је обилазак објеката, то није кампања

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да њен обилазак радова у Крагујевцу и гостовање на локалној телевизији нису функционерска кампања и додала да би та кампања била да она, као члан СНС, у радно време обилази одборе те странке и разговара о политичким темама.

Ана Брнабић је тако у Крагујевцу одговорила на питање новинара Н1 да ли је функционерска кампања то што као премијерка гостује на локалној телевизији и обилази радове у Крагујевцу.

"Мислим да је мој посао пре свега да гостујем на локалним телевизијама зато што сам онда ближе грађанима, зато што тада говорим о локалним темама које интересују грађане овде тако да не бих правила ту дискриминацију коју ви правите између великих или националних телевизија и локалних телевизија", рекла је Брнабићева.

Навела је да ће и убудуће са највећим задовољством гостовати на локалним телевизијама јер је то њен посао, као и да обилази објекте у које влада Србије улаже средства из републичког буџета.

"Мислим да управо ваша телевизија која толико позива на владавину права треба да каже 'браво, свака част што улажете у правосудни систем и добро је што управо премијерка долази да обиђе радове'. Чини ми се да је то у складу и са вашим вредностима, али сад сте ме зачудили јер очигледно није ни то, а ни локалне телевизије пошто видим да их мало гледате са ниподаштавањем", рекла је Брнабићева.

На опаску новинара шта је по њеном мишљењу функционерска кампања ако ово није, Брнабић је рекла: "Функционерска кампања би била да ја овде дођем као СНС, да у радно време обилазим градски одбор, општински одбор или окружне одборе СНС и са људима из странке разговарам око политичких тема и кампање".

То је оно што ће, додала је, радити ван радног времена.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи