Вучић о три године мандата: Створили смо ново лице Србије

Од земље у коју нико није полагао наду, дошли смо до земље која је међу најбољима по стопи раста у Европи и створили ново лице Србије за коју неуспех не постоји као опција, поручио је председник Србије Александар Вучић поводом три године од полагања заклетве и ступања на дужност председника Србије.

"Хвала вам што сте разумели да само тешким радом можемо да мењамо ствари. Километри које смо изградили, сви они које ћемо тек изградити, су километри наше слободе, нашег мира и наше снаге", написао је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".

То су деонице наше воље и наших снова, то су путокази зрелости, једне државе и једног народа, истиче председник.

"За нас неуспех не постоји, као опција. За нас су мир и стабилност једини избор. Данас смо део демократског и слободног света. Хвала вам на поверењу да будућност Србије градимо заједно", поручио је Вучић у објави.

Уз поруку је објавио и видео који илуструје најважније моменте током протекле три године његовог мандата од момента полагања заклетве, до данас.

У снимку се могу видети сусрети Вучића са највишим светским лидерима, отварање бројних фабрика у Србији, градилишта, нови путеви, болнице....

Приказани су и сусрети Вучића са грађанима, радницима, уз поруку председника: "Хвала на поверењу".

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво