Сандра Божић прекинула штрајк глађу, Мартиновић наставља

Посланица Српске напредне странке Сандра Божић рекла је да, на молбу председника Србије и лидера партије Александра Вучића, прекида штрајк глађу. Шеф посланичке групе СНС-а Александар Мартиновић од штрајка испред Скупштине не одустаје.

Александар Мартиновић рекао је током обраћања медијима на скупштинским степеницама, где штрајкује од јуче, да је чуо да је Александар Вучић замолио њега и Сандру Божић да прекину штрајк глађу.

"Ја позивам своју колегиницу да прекине са штрајком и послуша председника наше странке. Хвала јој, показала је да има велику снагу и храброст, жене СНС-а су показале огромну снагу, ентузијазам и енергију да Србија буде још боља и иде још снажније напред", рекао је шеф посланичке групе СНС-а.

Мартиновић је рекао да још није одлучио да ли ће да прекине штрајк глађу.

"Одлука је исувише тешка, јер овде нисмо дошли да правимо представу већ да се боримо за то да тужилаштво крене да реагује на фашистичке испаде Ђиласа и Обрадовића и његових батинаша", рекао је Мартиновић и поновио да још није спреман да преломи да ли да прекине штрајк глађу.

Након обраћања Мартиновића, Сандра Божић је новинарима рекла да ће послушати молбу Вучића и колеге Мартиновића и прекинути штрајк глађу.

Навела је да одлуку доноси "тешка срца" јер је борба у коју је ушла са својим страначким колегом искрена и, како каже, тиче се будућности Србије. 

Додала је да и поред прекида штрајка, остаје при захтеву да Тужилаштво, како каже, почне да ради свој посао. 

Александар Мартиновић и Сандра Божић ступили су у штрајк глађу јер, како наводе, тужилаштво не реагује на чињеницу да је Бошко Обрадовић са групом хулигана у петак напао посланика Маријана Ристичевића, оборио га, шутирао, нанео му тешке телесне повреде и покушао да га убије. 

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара