Седница Скупштине Србије планирана за уторак

Седница Скупштине Србије планирана је за уторак, речено је РТС-у у кабинету председнице Народне скупштине Маје Гојковић.

Како је речено РТС-у, седница ће бити заказана након што влада пошаље потребне предлоге одлука и аката, које ће парламент разматрати на тој седници.

То ће бити прва седница парламента од како је проглашна епидемија коронавируса у Србији.

Председница Скупштине сутра ће одржати онлајн састанак са потпредседницима парламента, на којем ће говорити о организацији заседања Скупштине Србије.

Раније је и председник Александар Вучић изјавио да би Скупштина Србије могла поново да почне с радом у понедељак или у уторак.

Истакао је да ће, у сваком случају, морати да буду поштоване епидемиолошке мере, као и долазак што мањег броја полицијских службеника и административних радника у скупштину.

Данас је, иначе, заседао Административни одбор који је усвојио рабаланс скупштинског буџета, а уочи седнице чланови одбора су добили маске, рукавице и дезинфекциона средства и измерена им је телесна температура.

Сутра ће бити одржан онлајн састанак председнице скупштине Србије Маје Гојковић са потпредседницима парламента, сазнаје РТС.

 

 

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво