Рама брани Куртија: Аљбин може бити било шта, али није слуга Србије

Премијер Албаније Еди Рама написао је на Твитеру да су напади Рамуша Харадинаја на председника косовске владе Аљбина Куртија бесрамни и да Курти може бити било шта, али никада слуга Србије.

Бивши премијер Косова Рамуш Харадинај написао је у четвртак да се Аљбин Курти предао Србији одлуком да суспендује део такси на производе из БиХ и централне Србије.

Албански премијер Еди Рама стао је у одбрану Куртија и одговорио Харадинају на свом Твитер налогу.

"Бесрамно је Рамуш почео да напада Аљбина Куртија! Аљбин може бити било шта, али није слуга Србије! Волео бих да нисте подлегли нападима због смањења такси, које су уништиле међународни углед Косова и Србију приказали као жртву у очима света", написао је Рама на свом Твитер налогу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи