Хазири захтева укидање таксе: То је у складу са захтевом Квинте

Потпредседник Демократског савеза Косова Љутфи Хазири изјавио је да је укидање таксе од 100 одсто на српске производе део политичког споразума његове странке и покрета Самоопредељење.

Потпредседник Демократског савеза Косова Љутфи Хазири изјавио је да је укидање таксе од 100 одсто на српске производе део политичког споразума његове странке и покрета Самоопредељење.

Хазири, који је и председник општине Гњилане, рекао је да подржава премијера Аљбина Куртија у спровођењу те нове политике, за коју каже да је у складу са захтевима међународне заједнице, а посебно државама Квинте.

"То је део политичког договора не само о питању таксе као одлуке наслеђене од бивше владе већ и наших предизборних програма. То је усаглашена политика и подржавамо премијера Куртија у реализацији ове нове политике, која је сада у складу са међународном заједницом, посебно групом Квинта. Што пре – то боље, то су велики приоритети и у региону у којем живимо", рекао је Хазири, а преносе приштински медији.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 23. феб 2020, 12:26) - anonymous [нерегистровани]

Takse

Sve se vise govori o ukidanju taksi i od strane Pristine. Imam neki neugodan osecaj da su im pojedine zapadne drzave savetovale nesto kao:" Ukinute takse pa cete dobiti pohvale iz celog sveta a onda cemo mi stisnuti Beograd da ne insistira kod pojedinih drzava za ukidanje priznanja. Nadam se da nisam u pravu.

(недеља, 23. феб 2020, 12:15) - anonymous [нерегистровани]

Hm

Ja te nazovi zahtjeve ne bi ni prenosio. To je smijesno. Toboze neko sa Zapada trazi a oni nece. Da zaista trazi Njemacka a pogotovo SAD, u roku od 2h bi bile ukinute i tacka na tu temu. Ne budimo naivni

(недеља, 23. феб 2020, 11:56) - anonymous [нерегистровани]

Bla, Bla

To ja samo bla,bla.

(недеља, 23. феб 2020, 11:11) - anonymous [нерегистровани]

Vidjenje

Vise niko ne komentarise ove vesti o taksamo,zasto?