Вучић са светским лидерима на свечаној вечери у Јерусалиму

Председник Србије Александар Вучић, који у Јерусалиму присуствује свечаној вечери коју је поводом одржавања Петог светског форума о Холокаусту организовао израелски председник Рувен Ривлин, срео са више светских лидера.

Вучић је на Инстаграм профилу "будућностсрбијеав" објавио фотографије са ким се састао.

На једној од фотографија је са председником владе Израела Бењамином Нетанјахуом и председником Европског савета Шарлом Мишелом.

Такође, Вучић је објавио и фотографију на којој је у друштву председника Јерменије и Кипра, Армена Саркисијана и Никоса Анастасијадеса.

Председник Србије разгoварао је и са председником Грчке Прокописом Павлополусом.

На још једној форографији са вечере, Вучић разговара са председником Бугарске Руменом Радевим, премијером Чешке Андрејем Бабишем.

Председник Вучић присуствује вечери коју поводом одржавања петог светског форума о Холокаусту "Сећање на Холокауст, борба против антисемитизма", за светске званичнике организује председник Израела Рувен Ривлин.

Вучић се на Инстаграму захвалио домаћинима на добродошлици у Јерусалим. Председник је дочекан пројекцијом српске заставе и уз речи "Добродошли у Јерусалим".

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 23. јан 2020, 07:57) - Oliver [нерегистровани]

Holokaust

Predsednik Srbije prisustvuje 75.godisnjici Holokausta u Jerusalimu, skup kao opomena svima na ono sto je bilo, na prevelike zrtve, da se ne zaborave i da se ne ponove nikada!!!

(четвртак, 23. јан 2020, 07:06) - Lola [нерегистровани]

Stradanja

Srpski i Jevrejski narod, pored prijateljstva koje međusobno negujemo, veže i golgota koju su tokom istorije zajedno prošli i nikada više ne sme se dozvoliti da se takva stradanja bilo kome dogode.