Једногласно усаглашен текст медијске стратегије

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састала се са члановима Радне групе за израду Медијске стратегије и са представницима медијских и новинарских удружења, који су је обавестили да је текст овог документа једногласно усаглашен без издвојених мишљења, уз консензуз свих учесника у овом поступку.

Чланови Радне групе размотрили су коментаре и сугестије које су доставила надлежна министарства и усагласили текст документа који ће сада, у складу са процедуром, бити упућен Влади на усвајање.

Ана Брнабић захвалила је свим члановима Радне групе на посвећеном раду током израде овог важног документа, који треба да да оквир за унапређење медијске сцене у Србији.

Како се наводи у саопштењу Канцеларије за сарадњу с медијима Владе Србије, на предлог премијерке Брнабић, договорено је да иста Радна група, након усвајања стратегије, настави рад на изради Акционог плана за период од три године.

Председница Владе Србије је такође захвалила представницима међународних организација – Мисији ОЕБС-а у Србији, Делегацији ЕУ у Србији, Амбасади Краљевине Норвешке и Фондацији "Конрад Аденауер", на континуираној подршци целом процесу.

Састанку су присуствовали заменик шефа Мисије ОЕБС-а у Србији Џозеф Мелот, представници Делегације ЕУ у Србији и Амбасаде Краљевине Норвешке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи