Вулин: Ђилас обећава да ће за шест месеци урадити оно што није за 12 година

Министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин план Драган Ђилас "Србија 2020" коментарише речима: "Лажов био, лажов остао". Објашњава да лидер Странке слободе и правде тим планом обећава да ће за шест месеци урадити оно што није за дванаест година док је био на власти.

Александар Вулин наводи да Драган Ђилас обећава "да све што је радио док је био на власти неће радити више никад, само да још једном добије прилику да влада".

"Како може тако страшно да лаже онај ко у време своје власти заради 620 милиона евра, а остави дуг породиљама и корисницима социјалне заштите", навео је Вулин у изјави коју је доставио медијима.

Коментаришући план "Србија 2020. за шест месеци до бољег живота", Вулин каже да се Ђилас "куне да он у ствари није онај Ђилас који је владао, и да партије чији је власник нису оне партије ДОС које су владале Србијом".

"Лагао је када је био на власти, лаже када хоће да се врати на власт. Лажов био, лажов остао", рекао је Вулин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара