Мартиновић: Аферу "Крушик" измислили да би сакрили праву истину

"Аферу о наводним махинацијама у ваљевском ‘Крушику’ измислили су представници бивше власти како би сакрили праву истину како су упропастили, не само ту фабрику наменске индустрије већ и војску, тако што су уништили око 33.380 комада оружја и војних оруђа", изјавио је у Скупштини шеф посланичке групе СНС-а Александар Мартиновић.

Према речима Александра Мартиновића, у тој кампањи је, на први поглед, мета напада министар Небојша Стефановић, а "права мета је, у ствари, Александар Вучић".

"Изнето је много неистина на рачун Вучића, СНС-а и Владе Србије, посебно у вези са наменском индустријом и по питању 'Крушика' ", рекао је Мартиновић на конференцији за медије у Скупштини.

Истакао је да званични подаци говоре да је "Крушик" 2012. године био фактички пред гашењем и да се у тој фабрици скоро ништа није радило.

Поставио је питање правосудним органима када ће предузети мере против одговорних лица која су, како је рекао, ненала огромну штету војсци.

Мартиновић је нагласио да је повећан приход од 2014. године за чак 604 одсто.

Такође, број запослених у "Крушику" је повећан за чак 251 проценат: 2013. имао је 1.264 радника, а у 2018. години 3.231 запосленог, навео је Мартиновић.

број коментара 0 Пошаљи коментар