Нови амерички амбасадор стигао у Београд

Ентони Годфри, нови амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, стигао је у Београд, објавила је Амбасада САД на свом Твитер налогу.

У поруци добродошлице амбасада је Годфрију и његовој супрузи пожелела добродошлицу и најавила да ће њихове прве амбасадорске дане делити са пратиоцима на друштвеним мрежама.

"Пред њима је право михољско лето и слободан викенд за упознавање града! Шта им препоручујете за упознавање новог дома? Њихове прве дане у Београду делићемо са вама на друштвеним мрежама", твитовала је амбасада уз фотографије брачног пара Годфри снимљене на Аеродрому "Никола Тесла".

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 23. окт 2019, 19:04) - anonymous [нерегистровани]

Dobrodosli u slobodarsku Srbiju....

Nadam se da u toj torbi nosite pregrst dobre volje za saradnju i sporazumijevanje jer cete samo tako naici na dobrodoslicu slobodarskog srpskog naroda.Takodje se nadam da u toj torbi ne nosite neke nove ultimatume jer su Srbi,u cijeloj svoj istoriji,tu rijec sa gnusanjem odbacivali.I na kraju,nadam se da cete prekinuti vrlo neugodnu tradiciju ponasanja americkih ambasadora prema Srbiji i Srbima u cjelini od 1990 pa do danas.

(среда, 23. окт 2019, 18:56) - Siniša [нерегистровани]

Evo prvi predlog

Da poseti spomenik male Milice u Zemunu ...