СНС: Напади на просторије странке у Новом Београду и Звездари

Из Српске напредне странке је саопштено да су током ноћи присталице Савеза за Србију напале и оштетиле просторије СНС-а на Новом Београду и Звездари.

Члан Главног одбора СНС-а Владан Јеремић тврди да су присталице Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и Бастаћа синоћ своје виђење политике демонстрирали, четвртим по реду током ове године, уништавањем просторија Општинског одбора Српске напредне странке Звездара.

"У још једном у низу 'херојских подвига' присталице тзв. Савеза за Србију су, под окриљем ноћи, потврдили кључне тачке свог програма: фрустрацију, безобразлук, дивљаштво, немоћ, рушилаштво", каже се у саопштењу.

"Бес су, тако искалили на излог странке, јер им није лако да пронађу изговор за нова радна места, за километре новог асфалта, за десетине нових дечијих игралишта, за изградњу канализационе и водоводне мреже, за уређене вртиће и школе, за одговорну и рационалну политику коју конкретним делима спроводи Српска напредна странка", навео је Јеремић.

Грађани Звездаре и Београда ће, свакако, истакао је он, на изборима поновити свој став о различитостима политика, о раду и нераду, о одговорности и дивљаштву.

"Још један напад на Новом Београду"

Повереник Општинског одбора СНС-а Стево Марушић је саопштио да је током ноћи извршен још један напад на просторије Српске напредне странке на Новом Београду, овога пута у тржном центру "Енјуб" у Блоку 45.

Стево Марушић је рекао да су поред уништавања фасаде и промотивних излога странке, на мети насилника били су и приватни аутомобили паркирани испред тржног центра "Енјуб". "Почетком ове недеље уништен је излог и оштећен зид Општинског одбора Српске напредне странке Нови Београд", навео је Марушић.

Ноћашњи вандализам је, како је рекао, "још једна у низу провокација коју спроводи Ђиласов, Јеремићев и Обрадовићев савез и који осим мржње и лажи нема ништа друго да понуди".

"Ова групација не препознаје Скупштину Србије као место политичке борбе, већ своје активности сели на улицу у жељи да насиљем добију оно што нису у стању демократским средствима и на изборима. Подсећамо јавност да су у свом насилничком походу на мети напада недавно биле жене – активисткиње наше странке на промотивном штанду у Похорској улици", каже се у саопштењу.

Додаје да их такво "рушилачко понашање тзв. опозиције" неће уплашити. "Оно што даје снагу нама у Општинском одбору Српске напредне странке Нови Београд јесте подршка грађана програму и резултатима странке коју предводи председник Александар Вучић", навео је Марушић.

Марушић је рекао да боља, богатија и лепша Србија остају њихови циљеви, и позвао надлежне државне органе да идентификују починиоце и приведу правди.

број коментара 0 Пошаљи коментар