Перформанс одборничке групе СНС испред општине Стари град

Чланови одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Београда су испред општине Стари град, са маскама на лицу, донели тениске рекете и лажне новчанице, револтирани тиме што председник ове општине Марко Бастаћ "рекетира" грађане за постављање летњих башта.

Заменик шефа одборничке групе СНС-а Радослав Марјановић каже да су хтели на један симболичан начин да покажуо да је, како наводи, "омиљена игра Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа рекетирање".

"Када кажем рекетирање ту мислим на рекетирање Ђиласа у време када је водио Београд и преко својих компанија успео себи да обезбеди приходе веће од 500 милиона евра", рекао Марјановић.

Марјановић наводи да мисли на десетине пријава које су поднели угоститељски објекти са општине Стари град и који тврде да их је Бастаћ "рекетирао" за баште које се постављају на овој територији града. 

"Разлике између Драгана Ђиласа и Марка Бастаћа нема, обојица су 'рекеташи'. Један је био велики рекеташ на националном и градском нивоу, а други је на локалном новоу", рекао је Марјановић.

Марко Бастаћ није достојан да буде председник општине Стари град, каже Марјановић и додаје и да је он "највећа брука овог дела града".

број коментара 0 Пошаљи коментар